(data net drienerlo)

Nieuws
Brand op de UT, zie mail van Joost
DND
Wat nurts zoal doen
Projecten
Dit moet nog wat beter ingevuld worden. Maar eerst moet het automagische systeempje af zijn. Voorlopig een linkje naar WWCN, Hip'97 en de oude website.
Foto's
Ja, nurts leggen ook vast wat ze doen! Foto's van de laatste progathon, de verhuizing van Loek en ons bezoek aan de HCC dagen 99 en 98 kun je hier bekijken. Voor diegenen met een sterke maag zijn er ook nog foto's van een opruiming van het dndhok en voor iedereen de fotos van pizza-zuid!

De housewarming van de Grits, lang voordat het onvermijdelijke gebeurde; Grit's 30e verjaardag (of is dat sterfdag?).

Mars en Rooq hadden stoere plannen en trouwden op 9/9/99, na een vrijgezellig feestje gehad te hebben. Van de twentse feestgangers kregen ze een TV metalleseropeneraan.

#DND
Niet de helpdesk voor... De term moet helaas te vaak genoemd worden, maar als je zin hebt relaxed te typen met andere nurts, dan is #dnd the place to be. De bot MultiLink houd de wekelijkse pizzabestellingen en de voorbijgekomen URLs bij. Voor diegenen geobsedeerd door statistiekjes, Multilink houdt deze bij voor #dnd.
JDP
Javastaion Documentation Project. Een initiaf vanuit DND om informatie omtrent Javastations enigszins te centraliseren.
GLetrinet
GLetrinet. Een OpenGL tetrinet client. Er is maar 1 grafische Tetrinet client, en dat wiel was niet rond genoeg.

Links
Dagelijks nurtvoer.
SlashDot
SlashDot is het brandpunt van de Linux gemeenschap. Lees er de laatste nieuwtjes die een rechtgeaard nurt interresseren.
FreshMeat
Freshmeat volgt de laatste softwarereleases op de voet. Free software releases danwel. Nieuwe versies van alle interresante programma's vind je hier als eerste.
Altavista
Een andere searchengine? Zijn er nog meer dan? Nee echt, Altavista is de enige echte.
DejaNews
Niet alleen is het best koel om in zo'n berg news te kunnen zoeken naar alles wat die vervelende lastpost nog meer heeft uitgekraamd, het draait nog op linux ook!
FTPsearch
Nu www.filez.com helemaal tenonder is gegaan aan de komkomerciele interface is ftpsearch, onder de vleugels van Lycos, een handige plek om iets te zoeken als je het op FreshMeat niet kan vinden.
FirstMonday
Elke eerste maandag van de maand een nieuwe aflevering van 'een van de eerste peer review tijdschriften' op het internet. Een beetje academisch, maar wel interressant.
Alan Cox' diary
Het dagboek van een van de grootste nurts. Om het echt goed te kunnen plaatsen moet je wel ook het dagboek van zijn vrouw lezen.

RTFM
Je vergeet wel eens wat..
www.developer.com
Een .com site maar wel met heel veel interressante documentatie. Als je ergens nog een handleiding of tutorial van zoekt, kijk hier eerst voordat je naar de boekenwinkel loopt. Alleen jammer dat er geen O'Reilly boeken te vinden zijn.
Jargon
a.k.a. The Hackers Dictionary. Behoeft geen introductie, als je het nog niet kent, klik dan nu!

(data net drienerlo)