(data net drienerlo)

FOTOS
- Nurts leggen ook dingen vast.
dkd feestdiner 2003
DKD feestdiner 2003 Dinsdag 30 december 2003 was weer een jaarlijks terugkomend feestelijk diner. Dit maal hebben we gegeten met 19 personen.
Progathon 2003
Progathon 2003 Helemaal in het verre zwanenburg vond de progathon 2003 plaats. Tonytee had een mooie hal voor ons ter bechikking.
Spitten bij Wouter
Housewarming van Wouter en Marjolijn Op 12 April 2003 hebben we het oerwoud van Wouter en Marjolijn omgespit tot het weer een beetje op een tuin leek. Als dank kregen we een BBQ en veel drank aangeboden.
de Grits gaan naar Utrecht
Grit en sjoisje zijn naar Utrecht verhuisd. De DND vijver kon niet achterblijven, dus die moest eerst uitgegraven worden. En als je dan de sleutel krijgt van het nieuwe huisje, dan moet je nog de boel opknappen. Dan ben je er nog niet... als de verhuizers het huis hebben leeggehaald, dan moet alles in het nieuwe huisje passen. Dat wordt proppen! En dan moet je de puinhoop opruimen.
Kraamborrel
Roan en Anniek zijn de eerste 2 echte DND offspring, en zoals het hoort bij een geboorte, een kraamborrel. Bier, fris en babykadootjes. Zie ook de 2 filmpjes: een twee.
Progathon 2002
Meer..
Nog Meer..
Even More..
Geheim
Nurts forever Net als 2 jaar eerder ook deze keer weer calslaan 38 als lokatie. Mooi zonnig weer en wlan heeft voor enig outdoorprogramming gezorgd. Ook de ALV op 1 april vond buiten plaats, waarbij een vers, nieuw bestuur is aangenomen.
DND does Praag
Ontdekje plekje Praag. In oktober 2001 toog een groep van 11 DNDers naar de Tjechische hoofdstad Praag. Enkelen per scheurijzer, de rest per slaaptrein!
HAL 2001
Natuurlijk was DND aanwezig op HAL 2001. Een thuiswedstijd deze keer op de Campus van de UT. We waren vanaf maandag al in touw met het opzetten van de grote tenten en allerlei bekabeling, niet in de laatste plaats voor ons eigen stekkie; de bekende grote witte tent. De avond uren werden gevuld met het bouwen aan de termiegel-muur Monolith.
Ameland 2000/2001
DND doet Ontdekjeplekje Ameland met Oud & Nieuw 2000. Gezamenlijk vieren we het nieuwe Milennium in onder de stralen van de Vuurtoren. Drie foto series en een dagverslag van Domino leggen de ontberingen vast. Wat je niet ziet zijn de miljoenen baccillen die ons massaal aan de kuche roggel verkoudheid hielpen...
Loek's Verjaardagsfeestje
In Utreg worden we massaal gerecruteerd voor Malatie's roleplaying games onder het mom van Loek's verjaardag. Nurts en Gamers blijken goed te matchen! Verder sliepen we in het gastvrije huis van Tim en Harriet.
DND goes Berlin
Het bezoek aan Berlijn van 2 t/m 5 november 2000
DND goes Japan(s)
Een ploeg DNDers probeert Japans restaurant 'Kimono'
Uit de oude doos: Progathon 1995
Gered van de analoge vergetelheid Foto's van de Progathon 1995.
Ondekjeplekje Zelhem
De eerste van een reeks roemruchte 'ondekjeplekje' evenementen. Heeft er nog iemand fotos van Rotterdam I & II en Groningen I & II ??
HIP 97
DND is met een flinke delegatie naar HIP 97 gegaan en heeft daar een aanzienlijke hoeveelheid fotos weten te maken.
Progathon 1999
Nurts ten top.Een hele dag en nacht lang word er op een willekeurige locatie op de campus door DNDers genurt. Ingredienten voor dit festijn: Computers, Netwerk, Pannekoeken, Loempia's, Pindapoep, Stokbrood, Video's en niet te vergeten Bier en Koffie. Dit alles op Calslaan 5-2
Progathon 2000
Nurts R us. Lokatie voor de Progathon was ditmaal Calslaan 38, en vrijwel heel DND was aanwezig. Dit mede vanwege het samenvallen van de Progathon met een ALV. En het resultaat mag er wezen. Publix is weer terug!
Loek's Verhuizing
Na een aantal jaren van goede connectivity heeft Loek toch besloten om de campus te verlaten en zijn kamer op 5-2 in te ruilen voor een appartement in Den Haag. Natuurlijk is de verhuizing vastgelegd.
HCC Dagen
Zoals een goed nurt betaamd zijn ook in 1998 enkele leden van DND naar de HCC dagen geweest. Een verslag van dit bezoek mag natuurlijk niet ontbreken in het foto archief.
Pizza Zuid
Wellicht een wat cryptische omschrijving, maar het betreft hier het bezoek aan Lommiswil in Zwitserland. Een delegatie van DND is daar op bezoek geweest bij Tink en Zogje, die daar verblijven sinds hun vertrek van de campus. Ook is een bliksembezoek gebracht aan mW die in .ch stage heeft gelopen.
Housewarming @ da Grits
De huisverwarming van Grit en Sjois, met als belangrijkste thema: de vijver.
Grit 30
Met droefheid in ons hart, hebben de nurts afscheid genomen van de jeugd van Grit. Te vroeg is hij heengegaan in zijn 4de decennium. Moge hij ruste in vrede.
Opruiming DNDhok
Het moet af en toe gebeuren. Door de enorme verzameldrift van Poef kan het nogal eens voorkomen dat het DNDhok overvol begint te raken, en dan is het eens in de zoveel maanden tijd voor een opruiming. Deze serie fotos is niet voor diegenen met een zwakke maag. Gij zijt gewaarschuwd.
Mars en Rooq vrijgezellig
9/9/99 is het zover, dan gaan Mars en Rooq trouwen, maar eerst moest er natuurlijk een vrijgezellig feestje worden gevierd. Het resultaat: een tocht door een bos met zombies, vampieren en ander gespuis.
Mars en Rooq krijgen een nieuwe TV
9/9/99 is het zover, dan gaan Mars en Rooq trouwen, maar daarvoor moest er natuurlijk wel eerst een cadeau geregeld worden, wat meteen maar bij het bruidspaar thuis afgeleverd is terwijl ze er niet waren
Mars en Rooq trouwen
9/9/99 was het zover, hier dan in de full-color uitvoering..

(data net drienerlo)